We're the leading agency in artificial intelligence & machine learning

   +31 6 53 64 34 73   St. Jacobsstraat 12, Utrecht

S03E08: Metas OPT-175B - GPT-3 - DALLE-2

Joop Snijder (CTO @ Aigency) & Niels Naglé talking about professional AI and Machine Learning. The podcast is in Dutch.

Er zijn nieuwe grote modellen ontwikkeld door Meta (Facebook) en OpenAI. Meta’s OPT-175B is een groot taalmodel. Dit taalmodel is gelijksoortig aan het taalmodel GPT-3 van OpenAI. We spreken deze modellen en Joop deelt zijn ervaringen met GPT-3.

Daarnaast heeft OpenAI DALL·E 2 uitgebracht. DALL·E 2 is een nieuw AI-systeem dat realistische afbeeldingen en kunst kan creëren op basis van een beschrijving in natuurlijke taal. Synth.run is een gelijksoortig model, waar Niels naar gekeken heeft.

Links

About us

Aigency is the leading digital agency for artificial intelligence. Aigency has experience helping innovation leaders explore opportunities to leverage datasets and find the right AI solution to meet challenges. Our team of experts helps to choose the right solution and guide the process towards a perfect match between technology and objective.

Get in Touch

Office

St. Jacobsstraat 12, Utrecht

Phone

+31 318 55 20 20

Email

info@aigency.com

© 2024 Aigency. All Rights Reserved.